...

 

Kontrol eller Tillid - Blog om udvikling og ansvarKontrol eller Tillid –Blog om udvikling og ansvar

‘Kontrol eller tillid’er bloggens navn,fordi jeg er blevet mere og mere klar over,at det er her vandene skilles,når vi taler om den mest hensigtsmæssige måde at organisere og styre udviklingen i sundhedsvæsenet og uddannelserne i Danmark.

Søren Breiting blogger om kontrol eller tillid i sundhedssystemet,i uddannelser og i forbindelse med sociale relationer og ledelse generelt.

Søren Breiting blogger om kontrol eller tillid i sundhedssystemet,i uddannelser og i forbindelse med sociale relationer og ledelse generelt.

Det danske sundhedsvæsen har taget nogle ordentlige ture i de senere år,og stigende indberetninger om,at det ikke går som ønskes,bør bekymre enhver.

Jeg har af forskellige kanaler en del indsigt i de professionelle sider af sundhedsvæsenet,foruden hvad jeg mere eller mindre oplever gennem familiemedlemmer og venners oplevelser ved hospitalsindlæggelser osv. –Det giver meget at tænke over.

Som ansat på et universitet har jeg oplevet en del forskellige styreformer i mine mange år i universitetsverden. Samtidig har jeg i min forskning beskæftiget mig indgående med en række mekanismer og begreber,  som netop har stor indflydelse på,hvordan man med fordel kan indrette forskellige menneskelige relationer.

Det drejer sig om de menneskelige relationer på arbejdspladser og i management i det hele taget,og for den sags skyld også i andre sammenhænge.

Da ledelse i høj grad drejer sig om menneskelige relationer,så vil disse sager være meget relevante for ledere,der ønsker at optimere deres gode relationer til virksomhedens eller enhedens ansatte,samtidig med at virsomhedens produktivitet forbedres. Men meget mere om alle disse ting hen ad vejen.

Tak,fordi du læste så langt,og jeg ser frem til gode kommentarer og andre indlæg som bidrag til en fælles bedre fremtid.

Søren Breiting

www.KontrolEllerTillid.dk

Print Friendly

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href=""title=""><abbr title=""><acronym title=""><b><blockquote cite=""><cite><code><del datetime=""><em><i><q cite=""><strike><strong>